Solio Paprikamag olaj 200ml

Ajánlataink a termékre

1 700 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Utánvét kezelési díj: 490 Ft

Raktáron
Termékleírás
Űrtartalom 200 ml
Hidegen sajtolt Igen
Bio olaj Nem
Szűz Nem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Kellemes ízű és aromájú, speciális étolaj. Linolsav tartalma igen magas (cca. 70%). C-vitaminban gazdag, emésztést serkentő kapszacin tartalma miatt élénkíti a keringést, serkenti az idegműködést. Reumás betegeknél a bőrön át bedörzsölő szerként is használatos, kapszacin tartalma jótékony hatású az övsömör esetén. Hidegen sajtolt olaj használata és készítése Az ember egészsége nagyban függ életmódjától és táplálkozásától. Sok betegség megelőzhető, visszafordítható szervezetünk erősítésével, karbantartásával, a szükséges és hiányzó elemek bevitelével, folyamatos pótlásával. Egészségünk megőrzésében és a megbetegedések megelőzésében jelentős szerepet játszanak a hidegen sajtolt növényi olajok, a bennük lévő telítetlen zsírsavak és vitaminoknak (A, D, E, F, B17) köszönhetően. Mindezek figyelembe vételével fejlesztették ki a különleges SOLIO hidegen sajtolt ét-és salátaolaj családot, melynek segítségével mindenki könnyen és gyorsan ízletes ételeket készíthet. A termék nem minősül gyógyszernek, de gyógyhatásaik sok esetben tapasztalhatók. Mihez és hogyan érdemes fogyasztani? Az olajok az élelmiszerek lényeges összetevői közé tartoznak, fogyasztásuk ősidők óta ismert. Bizonyos mennyiségű zsiradékra az emberi szervezetnek feltétlen szüksége van, illetve nélkülözhetetlen az egészség megőrzése érdekében. A kívánatosnál lényegesen több zsiradék fogyasztása azonban elhízáshoz, anyagcsere-, szív- és keringési, valamint daganatos betegségekhez, ízületi panaszokhoz vezethet. Ezért javasoljuk a kevesebb mennyiségű, de minőségi olajak rendszeres fogyasztását, maximum napi 2-3 evőkanálnyi mennyiségben. A kívánt hatás elérése érdekében több fajtát egymással keverve is használhatunk. Fogyasztható önmagában, kenyérrel (pl. pirítóshoz, só, paprika, fokhagyma granulátum hozzáadásával), pástétomokhoz, szendvicskrémekhez, körözöttekhez, de bármely készételhez keverve, és különösen élvezetes friss salátákra locsolva, salátaöntetekhez keverve. A gyártási technológiáról A magok nagy része héjuktól megtisztítva tiszta magbélként kerülnek feldolgozásra. Ezáltal a kinyert olaj nagy tisztaságú, mellékíz mentes, a magra jellemző ízű és illatú. A hidegsajtolásos eljárás során a magokból nagynyomáson működő csigapréssel, majd ülepítéssel, szűréssel nyerik ki a bioaktív anyagokban gazdag étkezésre is alkalmas olajat. Így a benne lévő vitaminok sértetlenül maradnak. A présekből kifolyó olaj zárt, rozsdamentes tárolótartályba kerül, és zárt, rozsdamentes rendszerben halad tovább. A zárt rendszer biztosítja az esetleges külső szennyeződések kiküszöbölését. A megfelelően előválogatott magok és a kipréselt olaj kétszeri mechanikus szűrése biztosítja a kiváló minőséget. A kész olajat fénytől és levegőtől elzártan tárolják a szükség szerinti kiszerelésig. A gyártási folyamatban nem használnak fel semmiféle vegyszert, adalék- és színezőanyagot, így a gyártott olajok a magban levő természetes formájukat teljes mértékben megőrzik. Így is ismerheti: Paprikamag olaj 200 ml, Paprikamagolaj200ml
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^