Trendavit Pálmazsír 1000ml

Trendavit Pálmazsír 1000ml

1 248 Ft-tól 7 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Űrtartalom 1000 ml
Típus Pálmaolaj
Hidegen sajtolt Nem
Bio olaj Nem
Szűz Nem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nem marad kellemetlen szag utána. A pálmazsír teljes egészében növényi alapú zsiradék, amely jól emészthető, koleszterinmentes. Sütemények, tészták készítésére is alkalmas. Kiváló szendvicskrém is készíthető belőle. A pálmazsír teljes egészében növényi alapú zsiradék, amely jól emészthető, koleszterinmentes és telített és telítettlen zsírsavakat is tartalmaz. A zsírsavak mellett E-vitamin tartalma is jelentős. Sütés közben nem szabadulnak fel benne káros anyagok, mint néhány egyéb zsiradékban. Alkalmas sütemények, tészták készítéséhez is. Vegetáriánus szendvicskrém is készülhet belőle, friss zöldségfűszerekkel, hagymafélékkel dúsítva. Összetevők 100 pálmazsírban: A zsírsavak aránya 100g termékben: telített 53,4g egyszeresen telítetlen 37,8g többszörösen telítetlen zsísav 8,7g Kizárólag telítetlen növényi zsírokat tartalmazó vaj. Alkalmas főzéshez, sütéshez kenyérre kenve vagy szappankészítéshez egyaránt. Transzzsíroktól mentes. A hagyományos zsírokhoz képest többször felhasználható, magas hőállóképessége miatt sütéskor nem keletkeznek benne káros égéstermékek. Származása: Dél-Kelet Ázsiában régóta használják sütéshez és főzéshez. Európában az utóbbi években kezdett elterjedni. A pálmazsírt a trópusi olajpálma magjából nyerik. Glicerol tartalma miatt nehezen oxidálódik ezért sokáig eltartható valamint szilárdabb állagát is ez adja. Az ételek készítésén kívül használják már kozmetikumok pl. szappanok előállítására is. Tartalma: A pálmavaj teljes egészében növényi alapú zsiradék, mely koleszterinmentes. Tartalmaz többek között, telített és telítetlen zsírsavakat. A zsírsavak mellett E vitamin tartalma magas. Egészséges, mert a sütés során nem szabadulnak fel benne káros anyagok, mint a hagyományos zsíradékokban. Felhasználása: Szilárd, kb. 39-42 fokon kezd olvadni, égési pontja 235 fok feletti. Kiváló sütéshez. Összetevőinek köszönhetően, nincs kellemetlen szag a sütés után. Szavatossági ideje min 2 év. Sokáig használható. Használható sütemények, tészták készítéséhez, ételek alá. Készíthetünk belőle vegetáriánus szendvicskrémet-friss zöldfűszerekkel, hagymafélékkel dúsítva. Sütemények közül a kevert tészták mint pl. a muffinok, lepények készítésénél helyettesíthető vele a vaj, margarin és az olaj. Kiválóan használható szappankészítéshez is. Így is ismerheti: Pálmazsír 1000 ml, Pálmazsír1000ml
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^