Coco24 kókuszolaj 2500ml

Coco24 kókuszolaj 2500ml

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 02. 23.): 3 133 Ft

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További termékek: Étolaj

Termékleírás
Űrtartalom2500 ml
TípusKókuszolaj
Hidegen sajtoltNem
Bio olajNem
SzűzNem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A kó;kuszolajat a koprá;nak nevezett, megszá;rí;tott, fehé;r kó;kuszhú;sbó;l sajtolá;ssal nyerik. Az olaj elsősorban triglicerideket, kö;zepes lá;ncú; zsí;rsavakat ( laurint, mirisztint, kapril- é;s kaprinsavat) tartalmaz.
Minősé;gileg kifogá;stalan, nincs kellemetlen utó;í;ze é;s szaga, nem nyomja el a vele ké;szü;lt é;telek í;zé;t.
Bá;tran haszná;lható; sü;té;sre-főzé;sre serpenyőben, wokban é;s fritőzben is. Sü;temé;nyek ké;szí;té;sekor jobb á;llagú;, omló;sabb té;sztá;t kapunk.
A zsí;rok egé;szsé;gre gyakorolt hatá;sá;t telí;tettsé;gü;k, szé;nlá;ncuk hossza, valamint az oxidá;ció;ra é;s a szabadgyö;k-ké;pzé;sre való; hajlamuk hatá;rozza meg. A kó;kuszolaj é;lettanilag kedvező hatá;sá;nak oka az olaj szerkezeté;ben é;s ö;sszeté;telé;ben keresendő.
Mivel a kó;kuszolaj 92%-ban telí;tett, a tö;bbi olajjal ellenté;tben rendkí;vü;li mé;rté;kben ellená;ll a hő illetve fé;ny kö;vetkezté;ben lé;trejö;vő oxidá;ció;nak. A telí;tett zsí;rsavak nem ké;peznek sejt-ká;rosí;tó; szabadgyö;kö;ket, é;s a sejtekben ká;rt tevő (rá;kkeltő) transz-zsí;rt.
A kó;kuszolajban talá;lható; telí;tett zsí;rsavak alapvetően kü;lö;nbö;znek pé;ldá;ul a vajban vagy disznó;zsí;rban talá;lható; zsí;rsavaktó;l. Rendkí;vü;l gazdag a kö;zepes szé;nlá;ncú; zsí;rsavakban, amelyek egé;szsé;gü;nkre gyakorolt pozití;v hatá;sai má;r ré;gó;ta ismertek az orvostudomá;ny szá;má;ra (is). Ezek a zsí;rsavak amellett, hogy termé;szetes ví;rus- bakté;rium- gombaö;lő tulajdonsá;ggal bí;rnak, erősí;tik az immunrendszert, felgyorsí;tjá;k anyagcseré;nket is, í;gy rendkí;vü;l jó;té;konyak egé;sz szervezetü;nk szá;má;ra.
A kó;kuszolaj 50%-ban tartalmazza a laurin savat (leggazdgagabb laurinsav forrá;s), amely az anyatejben is megtalá;lható;, é;s vé;di az ú;jszü;lö;ttet a kó;rokozó;kkal szemben. Bőrü;nkre kenve a kó;kuszolaj lassí;tja sejtjeink ö;regedé;sé;t.
Sü;té;sre az egyik legalkalmasabb termé;szetes olaj, mert ellená;ll a heví;té;ssel lé;trejö;vő oxidá;ció;nak (240°;C).

Felhaszná;lható;:
- főzé;shez, sü;té;shez, pirí;tá;shoz serpenyőben, wokban, fritőzben egyará;nt.
- sü;temé;nyekben, kré;mekben, szendvicsekhez, vaj é;s margarin helyett (24,5°;C alatt megdermed)

Kevesebb kaló;riá;t tartalmaz, mint a legtö;bb olaj vagy zsiradé;k. Kö;nnyen felszí;vó;dik. Nem tartalmaz adalé;kanyagokat.

Mechanikailag finomí;tott termé;k : szűré;s, szagtalaní;tá;s, fehé;rí;té;s, stb.
Semmilyen vegyszeres kezelé;sen nem megy keresztü;l, é;s hidrogé;nezve sincsen.

Sú;gó; : ha az Ö;n á;ltal haszná;lt kó;kuszzsí;r nem olvadozik szobahőmé;rsé;kleten, hanem kifejezetten kemé;ny á;llagú; marad (csak 36-40 fokon olvad fel) akkor nagy a való;szí;nűsé;ge, hogy a termé;k hidrogé;nezett!

Nem kell hűtőben tartani! Hosszabb ideig is elá;ll hűté;s né;lkü;l, arró;l nem is beszé;lve, hogy a hűtőben megkemé;nyedik é;s nehé;z vele dolgozni. A ;dobozos kiszerelé;s praktikussá; teszi a tá;rolá;st.


500 ;ml / ;doboz Így is ismerheti: Coco 24 kókuszolaj 2500 ml, Coco24kókuszolaj2500ml, Coco 24 kókuszolaj 2500ml, Coco24 kókuszolaj 2500 ml
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^