SOLIO MÁRIATÖVIS OLAJ A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes,...
Ez a különleges olaj B6 és E vitamint, valamint ásványi anyagokat tartalmaz, így hozzájárul a szervezet megfelelő működéséhez. Használhatod önállóan vagy ételekhez keverve is...
A Bio-Zentrale BIO Lenmagolaj 250ml aranysárga lenolajat válogatott lenmagokból nyerik kíméletes hidegsajtolással. A lenmagolaj eredeti, intenzív ízével és magas omega-3 zsírsavtartalmával...
Solio Tökmag olaj remek étolajként, de elsősorban saláta olajként használatos. Az utóbbi években, mint gyógyolajat kapszulázva is forgalmazzák, de elterjedten használja a kozmetikai...
A napraforgómagolaj sárga színével és pirított napraforgóra emlékeztető illatával tökéletes választás salátákhoz, hidegtálakhoz és majonéz készítéséhez. Közepes hőfokon sütésre is alkalmas,...
Organikus kenderolaj - az egészség természetes forrása Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak egyedülálló aránya megfelel az emberi szervezet természetes szükségleteinek. A bio kenderolaj...
Hidegen sajtolt bio lenmagolaj Hidegen sajtolt, hagyományos eljárással készült magyar termék, étkezési minőség, ellenőrzött ökológiai gazdaságból. Étkezésre napi 1-2 evőkanál javasolt...
A hidegen sajtolt tökmagolajat fogyasztják salátákhoz, szószokhoz, húsokhoz, de kiváló magában vagy kenyérre kenve is. A tökmagolaj erőteljes diós ízével gazdagítja a vele készített...
NATUR ORGANIC MÁKOLAL A mák igen nagy kincs a magyar és környékbeli országok étkezési kultúrájában. Viszonylag egyszerű termesztési módja, sokoldalú felhasználhatósága és kedvező tulajdonságai...
A mediterrán térségből származó kultúrnövény nem csak népies elnevezéseivel hívja fel magára a figyelmet. A lágyszárú növény bíborszínű virága, márványos levele csupán egy-egy különlegessége...
A repceolaj vitaminokban gazdag, támogatja a haj, a bőr és a körmök egészségét. Kiválóan alkalmas különböző ételek elkészítésére, legyen szó sütésről vagy saláták ízesítéséről. Vegán...
A sáfrányos szeklice olaj gazdag omega-6 zsírsavakban, támogatja a keringési rendszert, javítja az emésztést, és táplálja a bőrt és a hajat. Természetes megoldás az egészség megőrz...
Ez az olívaolaj ideális választás levesek, pörköltek és saláták ízesítésére. A meleg sajtolásnak köszönhetően megőrzi az olíva természetes ízét és tápanyagtartalmát, így minden falatban...
Májvédő tulajdonsága miatt önmagában is fogyasztható, vagy saláták, készételek ízesítésére is használható. Íze növényi olajra emlékeztető, semleges, nem intenzív...
SOLIO HIDEGEN SAJTOLT FÖLDIMOGYORÓ OLAJ A földimogyoró (Arachis hypogaea) magvaiból egy kíméletes, melegítés nélküli mechanikus hideg sajtolással készített, majd a palackozás előtt...
Tárolási típus Típus: Szobahőmérsékletű C somagolási típus Típus: Műanyagpalack Szabván yosított márka Márka: Coop Egység (specifikusan) Egység (specifikus): Liter Számított...
Vidék Szíve tökmagolaj 250 ml 100%-os, antioxidánsban és ásványi anyagokban gazdag szűz tökmagolaj a szervezet igazi támogatója. Egészségmegőrző hatása már bizonyított, emellett...
Ajánljuk salátákhoz, főzéshez és sütéshez füstpont alatti (210 °C) hőmérsékleten; a mediterrán diéta alapja, kiváló májtisztító; ajánlott koleszterin-mentes diétához; a gyártó kifejezetten...
A kíméletesen hidegen sajtolással nyert értékes hatóanyagokat tartalmazó tökmagolajat a gyógyászat különböző területein alkalmazzák klinikailag igazoltan sikeresen. Komplex vitamintartalma...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.