A mandulaolaj fogyasztását a népi gyógyászat (napi három-négy kávéskanálnyit) légúti lerakódások, tüdőgyulladás, hasfájás esetére javasolta, gyermekeknél pedig hashajtóként is ajánlotta...
A paleolit étkezés, táplálkozás, étrend részeként is használható nem hidrogénezett, magas olajsav tartalmú napraforgó olaj 2 százalék omega 6 zsírsav tartalommal...
A szezámolaj illata és az íze igen jellegzetes. A hidegen préselt olaj, akár belsőleg, akár külsőleg használva kiválóan alkalmas lehet egészségünk karbantartására. Számos jótékony...
A tökmagolajról bővebben A tökmagolajat a héj nélküli magból hidegen sajtolással készítik. Fontos tényező, hogy nem alkalmaznak hőkezelést, így megmarad az olaj vitamin és ásványi...
A feketekömény olaj egy természetes és tápláló kivonat a feketekömény magjából, mely gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban. Ez az olaj hozzájárulhat az immunrendszer...
100% szőlőmagból készült, kiváló minőségű, hidegen sajtolt szőlőmagolaj. Természetes forrása az omega-3 és omega-6 zsírsavaknak, valamint az E-vitaminnak. Leírás ...
A Sárgabarackmag olaj igen gyors idegnyugtató, lefekvés előtt altatóként is használható, segíti a pajzsmirigy működését. A-vitamint, valamint B-17 vitamint tartalmaz, mely köztudottan...
Az extra szűz olivaolaj egy kiváló minőségű, hidegen sajtolt olaj, amelyet az első préselés során nyernek ki az olíva gyümölcséből. Gazdag, intenzív ízvilággal és aromával rendelkezik,...
A szezámolaj mangán, nikkel és vas mellett természetes antioxidánsokat is tartalmaz egyaránt. A benne található szezámolaj a vér és a máj koleszterinszintjét csökkenti. A szezámolaj...
Kiváló minőségű, 100% hideg sajtolással előállított hazai tökmagolaj. Rendkívüli ízének köszönhetően igazi gasztronómiai különlegesség, emellett a reform étkezésben is kiemelkedő szerepe...
A kiváló minőségű, hidegen sajtolt, aranyszínű lenmagolaj az egyik legértékesebb növényi olaj. A hasznos omega-3-zsírsavak és E-vitamin természetes forrása. Leírás Közismert...
A prémium minőségű, hazai alapanyagból készült, hidegen sajtolt mákolaj értékes zsírsavakkal és E-vitaminnal járul hozzá az egészséges táplálkozáshoz . Leírás A népi...
A kókuszolaj a kókuszpálma (Cocus nucifera) értékes magjának szárított belsejéből készített olaj. Páratlan beltartalmi értékeinek köszönhetően az egyik legegészségesebb alternatíva...
Különböző enzimeket, vitaminokat (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin), és létfontosságú aminosavakat tartalmaz. Megtalálható benne az immunrendszer megfelelő működéséért felelős...
A dióolaj egy remek zsírsavösszetétellel rendelkező, kellemesen diós ízű, változatosan felhasználható olaj. A hidegen sajtolt dióolaj nemcsak igazi gourmet alapanyag, az egészséges...
A repceolaj kiválóan alkalmas egyenletes olajréteg gyors és egyszerű felvitelére formákba vagy tepsibe. A növényi olaj rendkívül hatékony és minden forma, tányér, tepsi és üvegedények...
A vörös szőlőmagolaj érett szőlőszemek magvából készül. A szárított magokat összezúzzák, és magasnyomású préssel kisajtolják belőle az olajat. A szőlőmagnak igen alacsony az olajtartalma,...
A máriatövis olaj gazdag szilimarinban és flavonoidokban, amelyek májvédő, méregtelenítő hatásúak. Támogatja a májsejtek regenerálódását, véd a szabad gyökök ellen, és segíti a stressz-ellenálló...
A hidegen sajtolt ligetszépe olaj gazdag gamma-linolénsavban és linolsavban, melyek támogatják a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, gyulladáscsökkentő tulajdonságukkal enyhítik a...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.