Többféle tököt (és benne rejlő magot) termesztenek szerte a világon. A legelterjedtebb fajta az olajsajtolás céljára a héjnélküli olajtökmag. Ez a típus magas olajtartalmával emelkedik...
A mákolaj természetes forrása az esszenciális zsírsavaknak, amelyek támogatják az egészséges anyagcserét. Kiváló választás lehet salátákhoz, smoothie-khoz vagy akár sütéshez is, így...
A máriatövismag olaj különleges íze és tápláló összetevői révén remek kiegészítője lehet az egészséges étrendnek. Használhatod salátaöntetekhez, mártogatósokhoz, vagy akár önállóan...
A mákolaj nem hevíthető, ezért kizárólag utóízesítésre, díszítésre használjuk. Nagyon jól illik a különféle salátákhoz, öntetekhez, pl. citrommal, gránátalmával párosítva. Édességek,...
A napraforgómagolaj sárga színével és pirított napraforgóra emlékeztető illatával tökéletes választás salátákhoz, hidegtálakhoz és majonéz készítéséhez. Közepes hőfokon sütésre is alkalmas,...
Grapoila Lenmagolaj Nettó tartalom: 250 ml A Grapoila alapelve, hogy a természetes összetevőből álló, vegyszermentesen előállított élelmiszerek a minőségi táplálkozás...
A kíméletes előállítási módnak köszönhetően a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és E-vitamin-tartalma kimagasló, ezáltal nemcsak élelmiszerként, hanem bőrápolószerként is használható...
Itt a Grapoila legújabb tökmagolaj-változata - pörkölt tökmagból! Az gyártási eljárás változatlanul a hidegen sajtolás, de a magokat préselés előtt finoman megpörköljük. Igaz, hogy...
GRAPOILA HIDEGEN SAJTOLT MÁKOLAJ: Hideg sajtolással állítják elő az adalékmentes végtermék és a legmagasabb beltartalmi érték elérése érdekében. A mákolaj aranysárga színű, rendkívül...
A hidegen sajtolt mustármagolaj aranysárga színű, kellemesen mustár illatú olaj. Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag, valamint A- és E-vitamin-tartalma is magas, a béta-karotin mellett...
A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít. A hideg sajtolással...
Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát látja...
Könnyen emészthető és koleszterinmentes, rezveratroltartalmánál fogva erős antioxidáns hatású. Baktericid tulajdonsága miatt eredménnyel használható az ekcémás, száraz bőr tüneti kezelésében,...
Grapoila lenmagolaj 250 ml Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani,...
Grapoila pörkölt tökmagolaj 250 ml Különleges ízvilágú, lágy, vöröses színű olaj. A tökmagot nem pörköljük, értékes beltartalma a mechanikus hidegen sajtolás során nem károsul,...
A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít. A hideg sajtolással...
Ez a lágy, vöröses színű olaj nemcsak ízletes, hanem jótékony hatással is bír. Segít a vérkeringés javításában és az immunrendszer erősítésében, így mindennapi táplálkozásod része ...
Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát látja...
Élénksárga színű, kellemes, lágy vajízű olaj. A máriatövis már évszázadok óta használt gyógynövény. Rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban és E-vitamin tartalma is jelentős. Az...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.